Tervetuloa lukemaan

Mikroseikkailuja blogi tulee keskittymään pieniin seikkailuihin ja budjettiretkiin. Alkuvaiheessa tekstit tulevat käsittelemään pitkälti lähiseutumatkailua ja pieniä luontoelämyksiä. Syy tälle on hyvin yksinkertainen eli Covid-19 eli koronavirus epidemia. Matkustusrajoitteiden vähentyessä blogiin tulee tekstejä myös budjettitietoisista lähiseutumatkoista.

Kuten tekstin avauskuvasta voi aavistella, niin minulle mieluisa retkeilymuoto on polkupyörä ja lisäksi itse nautin luonnossa kulkemisesta. Se tulee näkymään teksteissä eli monellekkin retkelle pääsee ihan vain polkupyörällä ja hyvin keveillä varusteilla. Kevyet varusteet kyllä tekevät retkeilystä hiukan askeettisempaa, mutta sitä kautta tulee opittua uusia taitoja ja etsittyä uusia kokemuksia.

Osa teksteistä tulee olemaan  kertomuksia retkistä, osa taasen keskittyy perustaitoihin ja kuvituksessa tulee näkymään oma kiinnostukseni valokuvaukseen. Valokuvauksesta voi lukea minun valokuvausblogin puolelta eli karikuvaa.com– blogista.

Kuvia tarinoiden takana näkee myös instagrammista eli mikro.seikkailija- tunnuksen alta. Tulevaisuudessa saattaa tulla myös pieniä videoita muille kanaville.

Tälläistä tänään, Kari…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *