Pyöräretkiä ja harjoittelua…

Lähiviikkoina pitäisi tehdä ensimmäinen hiukan pidempi pyöräretki. Eli nopea yhden yön yli yöpyminen ja retki tulee tehtäväksi hyvin kevyillä varusteilla. Suunnitelmissa on reilu 120 kilometrin lenkki johon kuuluu yksi yöpyminen matkan varrella. Ja siitä sitten enemmän kun se on tehty.

Ennakkoon olen harjoitellut ajelemalla lyhyempiä ja pidempiä retkiä pyörällä. Käynyt lähiseudun laavuilla paistamassa makkarraa ja keräilemässä marjoja metsistä. Yksi retkikohteista oli Kaitajärven kota Birgitan polulla. Siellä kävin noin viikko sitten päiväretkellä paistamassa makkaraa.

Muutoin retket ovat olleet lyhyitä noin 10 -20 kilometrin lenkkejä lähiseudulle eli lähiseudun metsiin ja tutuille hyönteiskuvauspaikoille. Yksi lenkistä oli kylläkin pidempi eli siinä vein pyörän junalla tampereelta Toijalaan ja ajelin Viidennumeron sillan kautta Lempäälään ja sieltä kotiin Pirkkalan kautta. Päivämatkaksi tuli 70-80 kilometriä. Ja koska se lenkki onnistui hyvin, niin seuraavaksi voi lähteä kevyin varustein yön yli lenkille.

Tälläisiä ajatuksia tänään, Kari…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *