Uutta suuntaa hakemassa

Tämän blogin kanssa on jo hetken ollut ongelma. En saa sitä oikein suunnattua siihen suuntaan mihin haluan. Eli mietin miten lähestyisin mikroseikkailuja omasta suunnastani. Yksi haaste on se, että mikroseikkailu yhdistyy lyhyisiin alle 24 tunnin retkiin, joissa liikutaan luonnossa. Omat seikkailut on väliin 2-3 päivän mittaisia budjettiretkiä.


Omat retkeni suuntautuvat hyvin usein pk- seudulle, Tukholmaan tai lähikaupunkeihin ja luulen, että siirrän blogin painopisteen tälläisiin budjettiseikkailuhin. Eli 1-3 päivän mittaisiin retkiin, joissa käyn tutustumassa johonkin itselle tärkeään paikkaan.

Seuraavat retket tulevat kyllä kohdistumaan Tukholmaan eli saatan kirjoittaa niistä jonkin verran nyt loppu syksystä ja talven aikana. Ja uskoisin, että keväämpänä aloitan myös lähiseuturetket mm. polkupyöräretkien muodossa.

Katsotaan mihin suuntaan tämä blogi lähtee muotoutumaan, Kari…

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *