Työelämän muutoksia

Tällä blogilla on pieniä ongelmia koska oma työelämäni muuttui aika paljon joulukuun alussa. Siirryin pitkästä aikaa säännölliselle työajalle sekä siihen, että olen työpaikalla arkipäivinä. Ja tämä muutos vaikuttaa paljon omaan ajankäyttööni. Vapaata on vähemmän kuin ennen.

Tämä muutos tulee näkymään siinä, että suuntaan tämän blogin takaisin alkuperäiseen tarkoitukseen eli lähiseuturetkiin. Lyhyisiin pyrähdyksiin luontoon sekä fillariretkiin.

Viime kesän aikana pyöräretket oli päiväretkiä lähiympäristöön ja pidemmät retket koronarajoitusten määrittelemiä kaupunkilomia.  Tulevaisuudessa en pysty enää kulkemaan vapaasti kuin taivaan lintu eli alan keväästä suunnittelemaan yön yli retkiä eli s24o- reissuja. Eli pieniä retkiä jotka kerkiän tekemään työpäivän päätteeksi.

Tämä muutos näkyy myös toisen harrastukseni eli valokuvauksen puolella. Siellä siirryn kuvaamaan osan kuvista ns. ”lifestyle”- kameralle eli jollain helppokäyttöisellä pienikokoisella kuvituskuvien tekemiseen sopivalla digikameralla.

Eli alkutalvesta saattaa tulla pieniä juttuja siitä kuinka päivitän pyöräni ensi kesää varten. Ehkä pohdin majoittumista metsässä ja katselen lähiseutuja fillarilenkkien suunnasta. Ja ehkä kesällä tulee sitten tarinoita fillariretkistä.

Tälläistä tänään, Kari…

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *