Lähiseuturetki – Lualamies

Itse arvostan kestävää kehitystä ja yksi osa sitä on kirpparit ja kierrätys. Ja tänään tein pienen lähiseuturetken Tampereella olevalle kirpparille. Oikein kunnolliselle äijäkirpparille.

Takaraivossa on aina kalvanut ajatus ympärivuotisesta paikasta, jossa voisi myydä, ostaa ja vaihtaa osia, työkaluja ynnä muuta. Sillä kun suurin osa harrastelaitteiden rakentelusta tapahtuu viikonloppuisin, milloin osien saanti on vaikeinta, olisihan se makeeta kun olisi paikka missä voisi käydä katsomassa löytyykö omaan laitteeseen sopivaa bensatankkia tai ohjaustankoa. KREIVI LINDGREN

Kirppis mainostaa itseään äjätavaran keitaana ja sitähän se onkin. Siellä oli työkaluja, vehkeitä ja vempaimia, ajoneuvoja ja muuta tavaraa joista osa sopisi hyvinkin äijäluolan eli man caven sisustuselementeiksi. Ja tavarat oli vanhassa Kaukokiidon terminaalissa, joka toi mukavan tunnelman.

Kirppari kertoi ensisijaisesti vuokraavansa myyntipaikkoja asiakkaille. Paikat voivat olla joko hyllypaikkaikkoja tai isommalle tavaralle lattiapaikkoja. Tämän lisäksi löytyy myyntipöytä, johon he ottavat tavaraa myyntiin ns. prosenttipohjalta.

Mielenkiintoinen kirppari, jossa oli tavaraa radiohjattavista kaasuttumien kautta vaikka lumiauralla varustettuun mönkijään. Miesluolaan sieltä olisi löytynyt vaikka vanhoja Pobedan keikkavaloja.

Lualamies löytyy Tamperereen Nekalasta osoitteesta Vihiojantie 1, 33800 Tampere. Ja jos kulkee vaikka julkisilla, niin Nyssellä numero 14 pääsee melkein perille asti.

Tälläistä pikkuretkeilyä tänään. Vähän toisenlainen kirppis eli äijäkirppis. Siellä olisi muuten ollut Pig Män -ateria (makkara, pulla ja kahvi) viidellä eurolla.

Kunhan vaan kierrän mielenkiintoisia paikkoja, Kari…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *