Hiljaiseloa….

Hiljaiseloa. Kesä on mennyt työn merkeissä ja liian usein sateiset päivät on osuneet vapaan ajan päälle. Retkeily on jäänyt vähemmälle sekä myös blogin päivittäminen. 

Kesä on pitkälti mennyt lyhyiden päiväretkien parissa. Fillarilenkkejä lähimaastoon kuvaamaan perhosia ja pari pidempää lenkkiä maaseudulle.

Lähiviikkoina pitäisi ainakin yksi yhden tai kahden yön yli retki tehdä lähiympäristöön. Juna+ pyörälenkki kiinnostaisi. Tällä yhdistelmällä pystyisi hiukan lyhentämään päivämatkoja ja kerkiäisi tutustumaan paremmin kohdeympäristöön.

Lähiseudulla on hyviä mahdollisuuksia pienien yön yli retkien tekemiseen. Melkein naapurissa on Isojärven ja Helvetinjärven kansallispuisto. Oikein suunnitellulla juna+pyörä- retkellä esim. Helvetinjärvellä voisi käydä yhden päivän aikana.  Ajamista se vaatisi, mutta periaatteessa onnistuisi. Käytännössä yhdellä yöpymisellä retki onnistuisi hyvinkin helposti.

Täytyy katsoa mitä sitä vielä kerkiäisi tekemään. Riittääkö retket mustikkaan ja katselemaan lähiseudun luontoa. Vai tekisikö muutaman pidemmän retken.

Kari…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *