Sisällöstä

Mikroseikkailuja on monipuolinen lifestyleblogi – tai oikeastaan Mikroseikkailuja on elämäntapa ja seikkailu, jossa lukijat pääsevät Karin matkassa ihanien arkihetkien lisäksi maailman upeimpiin maisemiin eränuotioilta vuoristoihin ja soutuveneeltä kaukaisiin kyliin.

Tämä ei ole mikään tuollainen lifestyleblogi, jossa hehkutetaan sadunomaisia aamiaisia, pehmeän kosteita ihoa siveleviä savusaunan höyryjä tai untuvapeiton pehmeyttä. Tässä blogissa ei myöskään kerrota sankaritarinoita kovasta raatamisesta tai suon yli tarpomisesta ukkosmyrskyssä. Vaan tämä on yksinkertaisesti blogi jossa kerron millaisia pikkuisia mikroseikkailuja teen. Saatan kertoa retkestä lähimetsän laavulle, kävelyretkestä Tukholmassa tai väliin vaikka polkupyörän korjaamisesta. Eli tarinoita joita kuka tahansa pystyy tekemään ja saamaan omaan elämäänsä mikroseikkailuja.

Olennainen osa blogin tarinoita on se, että niiden toteuttamiseen tarvitaan enemmän omaa tahtoa kuin taitoa. Pyöräretkilleni riittää normaali käyttöpyörä ja muilla retkillä pyrin pitämään budjetin kurissa. Seikkailun ei tarvitse viedä Malediiveille tai muualle kaukomaille. Seikkailun voi löytää parhaimmillaan kävelymatkan päästä kotoa. Kulttuuria, luontoa ja pieniä ihmeitä löytyy lähes jokapaikasta.

Seikkailu on vain mielentila

Kari…

Muut blogini: